Interieur Detail

Door het gebruiken van uw auto kunnen bepaalde delen slijten wanneer deze niet goed gevoed/behandeld worden. Daarom is het belangrijk om alle materialen goed te verzorgen. Hierdoor is het interieur niet alleen zichtbaar mooier maar kunt u er ook langer van genieten. Wij van PROCOAT+ beschikken over de benodigde en meest duurzame producten om het volledige interieur onder handen te nemen en het weer terug in showroom staat te brengen.

Verjong uw interieur op met onze “Interieur Detail". De detail beschikt over een grondige reiniging van het interieur voor het verwijderen van vuil en geurtjes. Vloermatten worden geshamponeerd en diep gereinigd met onze stoom extractie zuiger. Eventuele vlekken op de headliner worden voorzichtig verwijderd met speciale reinigingsmiddelen. Ook de kofferruimte en reservewiel gebieden worden grondig gereinigd.

Bekleding

Van het complete interieur heeft de bekleding het meeste te lijden. Iedere keer bij het in- en uitstappen is er wrijving tussen uw kleren en de bekleding. Of het nu gaat om leder, alcantara of stoffen bekleding, schoonhouden en voeden is van essentieel belang. Hierdoor is de bekleding niet alleen zichtbaar mooier maar kunt u er ook langer van genieten. 

Stoffen bekleding wordt door ons gereinigd door middel van schoonmaakmiddelen en een stoom extractie zuiger. Leder wordt gereinigd met ph-neutrale reinigingsmiddelen en wordt hierna direct gevoed om het leder weer soepelheid en bescherming te geven.

Kunststofdelen

De kunststof delen in het interieur kunnen na verloop van tijd verkleuren door het UV-licht. Door deze delen te voeden zijn deze optimaal beschermd tegen verkleuring en hebben ze een verzorgde uitstraling.

Prijs start vanaf:
Klein €125,- ex BTW | Middel €150,- ex BTW | Groot €175,- ex BTW
*Dit zijn de vanaf prijzen voor voertuigen in gemiddelde staat. Voor voertuigen met overmatige vervuiling, vlekken of hondenhaar wordt een toeslag in rekening gebracht.

Wilt u graag advies en tips over hoe u zelf uw voertuig kunt behandelen na één van onze behandelingen? Contacteer ons nu.

Contact