Interior Detail

Door het gebruiken van uw auto kunnen bepaalde delen slijten wanneer deze niet goed gevoed/behandeld worden. Daarom is het belangrijk om alle materialen goed te verzorgen. Hierdoor is het interieur niet alleen zichtbaar mooier maar kunt u er ook langer van genieten. PROCOAT+ beschikt over de benodigde en meest duurzame producten om het volledige interieur onder handen te nemen en het weer terug in showroom staat te brengen.

Sierdelen

Door het gebruik kunnen er niet alleen krasjes ontstaan in de lak van uw voertuig maar ook in het interieur. Krasjes in de houten sierdelen of het sportieve carbon kan een akelig gezicht zijn en afwaardering aan uw mooie interieur. Door middel van polijsten zijn in de meeste gevallen deze krasjes volledig te verwijderen.

Bekleding

Van het complete interieur heeft de bekleding het meeste te lijden. Iedere keer bij het in- en uitstappen is er wrijving tussen uw kleren en de bekleding. Of het nu gaat om leder, alcantara of stoffen bekleding, schoonhouden en voeden is van essentieel belang. Hierdoor is de bekleding niet alleen zichtbaar mooier maar kunt u er ook langer van genieten. 

Kunststofdelen

De kunststof delen in het interieur kunnen na verloop van tijd verkleuren door het UV-licht. Door deze delen te voeden zijn deze optimaal beschermd tegen verkleuring en hebben ze een verzorgde uitstraling. 

Onze werkwijze

Voor het reinigen van de binnenkant van uw voertuig hebben wij verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de bekleding vervolgens gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

Mogen wij uw voertuig een complete interieurbehandeling geven? Neem dan nu contact met ons op.

Wilt u graag advies en tips over hoe u zelf uw voertuig kunt behandelen na één van onze behandelingen? Contacteer ons nu.

Contact