Leder Reparatie

Reparatie

Door het gebruiken van uw voertuig kunnen soms kleine beschadigingen ontstaan. Niet alleen aan het exterieur, maar ook aan het interieur. Vooral bij lederen bekleding kan dit een vaak lelijke en opvallende beschadiging zijn. Geen nood! In de meeste gevallen is dit weer onzichtbaar te repareren.

Stoelen

Vaak krijg ik auto’s van klanten binnen met een kleine beschadiging aan het interieur, denk hierbij bijvoorbeeld aan een instapwang van een sportieve kuipstoel. Doordat de lendensteunen van dit soort stoelen vrij ver naar binnen staan (om de kuip te creëren), kan een beschadiging bij het in- en uitstappen snel ontstaan. Deze soort beschadigingen kunnen ontstaan door bijv. wrijving, jassen maar vooral door de bekende spijkerstof broeken met knopen en ritsen.

Stuurwiel

Ook stuurwielen hebben het dagelijks zwaar te verduren. Doordat u tijdens het autorijden ieder moment het stuur vast houdt kan de toplaag van het leder na verloop van tijd doorschuren en zijn kleur verliezen. Ook kan een trouwring vaak diepe beschadigingen maken zoals een snee of kleine haaltjes in het leder.

Wat houdt dit precies in?
Door middel van speciale opvul middelen en verf kan ik de beschadigingen aan het leder herstellen.

Waarom repareren wanneer ik ook een nieuw stuk leder kan laten zetten?
Naarmate uw voertuig ouder wordt kan er een lichte verkleuring ontstaan, ook in het interieur. Wanneer u een nieuw stuk leder laat zetten zult u bijna altijd kleurverschil zien, tevens is de prijs van een stuk leder in de meeste gevallen vele malen duurder. Doordat de leder verf op kleur wordt gemengd kan ik hem 100% aanpassen aan de rest van het voertuig, verkleurd of niet.

Is dit net zo sterk en slijtvast als mijn originele interieur?
JA! Ik werken alleen met hoogwaardige producten en daardoor kan ik garanderen dat de werkzaamheden net zo sterk, misschien wel sterker zijn als het origineel. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat dit na verloop van tijd minder wordt of gaat slijten.

Heeft uw voertuig een leder beschadiging of wilt u uw interieur graag personaliseren? Neem dan nu contact met mij op.

Leder Personalisatie

Personalisatie

U kunt bij mij niet alleen terecht voor de reparatie aan uw lederen interieur, ook bied ik een complete customisatie aan helemaal aangepast aan uw wensen.

Wat houdt dit precies in?
Door middel van speciale verf kan ik uw interieur van een andere kleur voorzien. Bijv. u heeft een volledig zwart interieur en wil graag wat meer kleur daarin toevoegen. In dat geval kunnen wij bijvoorbeeld een gedeelte van de stoel en/of deurpanelen voorzien van een andere kleur die u beter bij uw voertuig vindt passen.

Of bent u enorm blij met uw nieuwe gebruikte auto maar vind u toch dat opvallende kleurtje in uw interieur net iets té? Dan kan ik dit in iedere gewenste kleur voor u maken, zodat u zich op en top thuis voelt in uw eigen voertuig.

Is dit net zo sterk en slijtvast als mijn originele interieur?
JA! Ik alleen met hoogwaardige producten en daardoor kan ik garanderen dat de werkzaamheden net zo sterk, misschien wel sterker zijn als het origineel. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat dit na verloop van tijd minder wordt of gaat slijten.

Heeft uw voertuig een leder beschadiging of wilt u uw interieur graag personaliseren? Neem dan nu contact met mij op.

Wilt u graag advies en tips over hoe u zelf uw voertuig kunt behandelen na één van de behandelingen? Contacteer mij nu.

Contact