New Car Detail

Wanneer u uw voertuig nieuw hebt gekocht is het dé perfecte tijd om hem de juiste bescherming mee te geven. Ik begrijp dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe bolide, maar toch is het verstandig om direct zowel het exterieur als het interieur door mij te laten behandelen. Dit is de juiste keuze en daar gaat u veel profijt van hebben.

De lak van uw voertuig staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf, denk hierbij aan: pekel, UV-straling, vogelpoep, zure regen, teer, etc. Voor een optimale bescherming van de lak is een lakbescherming nodig. 

Ook het interieur krijgt dagelijks het nodige te voortduren en daarom is de juiste bescherming van essentieel belang. Of het nu gaat om stof, leder of alcantara. Iedere materiaalsoort moet verzorgd en beschermd worden.

Minimaal polijsten

Doordat u uw voertuig direct vanaf de dealer naar ons toe brengt hoef ik maar een minimaal aantal lakdefecten te verwijderen. Helaas is het voor dealers haast onmogelijk om een nieuwe auto af te leveren zonder enige lakdefecten, een kleine beschadiging is immers snel gebeurd. Daarom polijst ik ook nieuwe auto’s altijd minimaal 1 stap om er zeker van te zijn dat alle lakdefecten zijn verwijderd en tevens is deze stap polijsten meteen een primer voor de door u gekozen lakverzegeling.

De juiste bescherming

Zodra u uw voertuig bij mij hebt gebracht hoeft u nog maar één ding te doen, namelijk de juiste lakverzegeling kiezen die bij u past.

Klik hier voor de lakverzegeling opties of vraag mij om advies.

Contact