New Car Detail

Wanneer u uw voertuig nieuw hebt gekocht is het dé perfecte tijd om hem de juiste bescherming mee te geven. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe bolide, maar toch is het verstandig om direct zowel het exterieur als het interieur door ons te laten behandelen. Dit is de juiste keuze en daar gaat u veel profijt van hebben.

De lak van uw voertuig staat continu bloot aan agressieve invloeden van buitenaf, denk hierbij aan: pekel, UV-straling, vogelpoep, zure regen, teer, etc. Voor een optimale bescherming van de lak is een lakbescherming nodig. 

Ook het interieur krijgt dagelijks het nodige te voortduren en daarom is de juiste bescherming van essentieel belang. Of het nu gaat om stof, leder of alcantara. Iedere materiaalsoort moet verzorgd en beschermd worden.

Geen polijsten

Doordat u uw voertuig direct vanaf de dealer naar ons toe brengt hoeven wij geen krassen of andere lakimperfecties te corrigeren en dus is de New Car Detail een stuk gunstiger dan wanneer hij al gebruikt is.

De juiste bescherming

Zodra u uw voertuig bij ons hebt gebracht hoeft u nog maar één ding te doen, namelijk de juiste lakverzegeling kiezen die bij u past.

Klik hier voor onze lakverzegeling opties of vraag ons om advies.

Contact