Beschermingsfolie die zelf helend is...

...PremiumShield Paint Protection Film

Wat is een Paint Protection Film?

PPF is ook wel bekend onder de naam “anti steenslag folie" en is een transparante folie welke aan wordt gebracht op een voorwerp/object dat beschermd moet worden. Deze folie heeft als materiaal eigenschap dat hij zelf helend is. Nadat er een kleine beschadiging ontstaat in de folie, zal de folie weer uitzetten en zo de beschadiging wegdrukken. Op deze manier beschermd de folie tegen schades zoals steenslag, krassen of zelfs lichte parkeerschades.

Hoe werkt het?

PremiumShield® Elite SH is een 150 micron dikke glasheldere polyurethaanfolie die onzichtbaar lijkt op autolak. Doordat het elastisch en nagenoeg ondoordringbaar is, kunnen harde voorwerpen de lak niet raken en blijft deze dus intact. Doordat dit door een specialist aan wordt gebracht op de meest kwetsbare carrosseriedelen voor beschadigingen is en blijft de bescherming optimaal. Ondanks de levenslange garantie, is het verwijderbaar zonder de lak aangetast te hebben.

Lakbescherming: belangrijker dan ooit

De autolakken van tegenwoordig zijn complexer en gevoeliger voor schade dan ooit. Autolak is gevoeliger voor steenslag geworden vanwege de geavanceerde aerodynamica en carrosserievormen. Bovendien zijn moderne auto’s vaak groter dan hun voorgangers; terwijl parkeerplaatsen daarentegen vaak kleiner zijn geworden. Milieu-invloeden, schade aan het wegdek en vuil tasten de lak van auto’s voortdurend aan.

Dankzij PremiumShield® Surface Protection Film behoudt het voertuig zijn prachtige showroomtoestand omdat het een vrijwel onzichtbare barrière vormt die steenslag tegengaat, beschermt tegen krasjes en insectenvlekken en daarmee uiteindelijk de kostbare investering beschermt omdat het helpt de verkoopwaarde van het voertuig te behouden. 
 
Kijk voor meer informatie eens op website van PremiumShield voor extra informatie: https://www.premiumshield.nl/
 • PremiumShield ELITE-SH

  hoogglans - extreem glad - glashelder - zelf herstellend

  PremiumShield® Elite-SH gaat verder als andere PPF-folies: Sie ist buchstäblich AUTOMATISCHE SELBSTHEILUNG. Leichte Kratzer verschwinden von selbst, ohne dass Sie etwas anderes tun müssen, als nur hinzuschauen. Innerhalb weniger Minuten ist die Oberfläche so glatt wie zuvor!
  Laten installeren
 • PremiumShield MATTE

  egaal mat - glashelder - uitstraling als originele autolak - zelf herstellend

  PremiumShield® Elite MATTE combineert uitstekende elastische eigenschappen en optische helderheid met een hoge krast- en stootbestendigheid. Fysiek contact door opspattend grind, bosjes en takken of omvallende objecten zullen de (auto)lak niet kunnen beschadigen aangezien de film het oppervlak beschermt.
  Laten installeren
 • PremiumShield SMOKE

  donker getint - hoogglans - extreem glad - kristal helder - zelf herstellend

  PremiumShield® SMOKE is bedoeld om koplampen en achterlichten een wat donkerdere ’look’ te geven plus alle voordelen van bescherming tegen krassen, stoten en steenslag. De film is volledig glashelder en geeft geen vertekening in de lichtstraling.
  Laten installeren
 • PremiumShield BLACK

  hoogglanzend zwart - extreem glad - het effect van een glazen autodak

  PremiumShield® BLACK is hét antwoord op de vraag naar een super hoogglanzend zwart oppervlak dat ook nog eens kras- en stootbestendig, vuilafstotend en steenslagwerend moet zijn. Deze hoogglanzende polyurethaan film is ideaal ontwikkeld voor montage op autodaken, spiegels, motorkappen, spoilers, enz.
  Laten installeren
 • PremiumShield ELITE GEN 2

  high performance - glashelder - zelf herstellend

  Net als de Elite-SH versie beschermt de standaard ELITE GEN-2 van PremiumShield het voertuig tegen steenslag en ander wegafval, maar zonder de vlekbestendigheidsmogelijkheden. De film is zelfhelend.
  Laten installeren

Laten Installeren

 • Pakket 1

  Pakket 1

  Koplampen

  Uw koplampen worden perfect beschermd. Het doorzicht blijft. Geen lichtbreking of vertekening.

 • Pakket 2

  Pakket 2

  Dorpels/side skirts

  Voorkomt beschadiging door in- en uitstappen. Tevens krijgt opspattend grind door de voorwielen geen kans.

 • Pakket 3

  Pakket 3

  Complete voorkant

  Alle delen die beschadigings-gevoelig zijn: voorbumper, motorkap, spatschermen, spiegels.

 • Pakket 4

  Pakket 4

  Voorkant

  Alle delen die beschadigings-gevoelig zijn: voorbumper, motorkap, spatschermen, spiegels.

 • Pakket 5

  Pakket 5

  Raamstijl + dakdeel

  Beide A-raamstijlen plus het voorste gedeelte van het dak vangen veel vuil en zijn gevoelig voor beschadigingen.

 • Pakket 6

  Pakket 6

  Achterbumper (bovenkant)

  De bovenkant van de achterbumper beschadigt snel door het in- en uitladen van goederen of het in- en uitstappen van huisdieren.

 • Pakket 7

  Pakket 7

  Deurklinken

  De cups van deurklinken laten binnen de kortste keren krassen zien door nagels. Ook de bovenkant van de klink heeft het zwaar te verduren.

 • Pakket 8

  Pakket 8

  Naar keuze

  Uiteraard is het mogelijk om elk lakdeel van uw voertuig naar wens te laten beschermen met PremiumShield®. Bespreek uw wensen met uw specialist.

Wilt u graag uw voertuig van deze Paint Protection Film laten voorzien? Contacteer ons nu.

Contactformulier