Interieur Detailing

Bij PROCOAT+ bied ik verschillende details, van routineonderhoud tot een volledige lakcorrectie. Geen klus is te groot of te klein en ik ben trots op het gebruik van de allerbeste producten en de juiste technieken om ervoor te zorgen dat elke auto goed wordt gedaan. Elke voertuig wordt voor vertrek grondig geïnspecteerd om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

  • Interieur Detail

    Verjong uw interieur met de "Interior Detail". De detail beschikt over een grondige reiniging van het interieur voor het verwijderen van vuil en geurtjes. Vloermatten worden geshamponeerd en diep gereinigd met onze stoom extractie zuiger. Eventuele vlekken op de headliner worden voorzichtig verwijderd met speciale reinigingsmiddelen. Ook de kofferruimte en reservewiel gebieden worden grondig gereinigd.
    Lees meer
  • Leder reparatie

    Bij deze detail ga ik de te repareren delen reinigen van alle vervuiling en hierna grondig ontvetten. Eventuele diepe beschadigingen worden opgevuld en/of geschuurd. Met speciale verf wordt de juiste kleur gemengd en een versterkende "top coat" aangebracht. Op deze manier zijn de beschadigingen onzichtbaar en doen zij geen afbreuk meer aan uw mooie interieur.
    Lees meer